close
Koti

Kolme parasta tekijää, jotka vakuuttavat sinut aloittamaan ruokaöljyn kierrätyksen

suurin hyöty ruokaöljyn kierrätysprosessille on tietysti lopputuote, joka on vaihtoehto pilaantumattomalle polttoaineelle. Voit kuitenkin laskea myös useita muita ruokaöljyn kierrätysjärjestelmän etuja.
Vaikutukset ympäristöön
• Biodiesellillä on seuraavat edut verrattuna dieselöljyyn:
• biodieseli ei ole myrkyllistä
• Se on korkealaatuisempi polttoaine.
• Biodieseli tuottaa polttamalla vähintään 78% vähemmän hiilidioksidia kuin maaöljy.
• Kierrätetty ravintoloista ja kodeista peräisin olevasta ruokaöljystä, joka saattaa mennä hukkaan, jotta se olisi puhtaampaa polttoainetta käyttävä vaihtoehto.
Vaikutus paikalliseen talouteen
Ruokaöljyn kierrätys biodieseliksi on sinänsä tuleva teollisuus. Liike voi luoda työpaikan, joka voi lisätä paikallisen talouden työllisyysastetta. Monet uudet yritykset ovat allekirjoittaneet sopimuksia paikallisten ravintoloiden kanssa ja keräävät edelleen käytettyä ruokaöljyä kodeista ja yhteisöistä biodieseliksi muuntamiseksi. Tulevina vuosina tämän teollisuuden on kohdattava valtava puomi markkinoilla.
Useimmissa kaupungeissa on tiukat säännöt ja sääntely ravintoloissa käytettävien öljyjen määrästä. Nämä koodit määrittelevät myös käytettyjen öljyjen asianmukaisen hävitysjärjestelmän. Tämän seurauksena ravintolat saattavat jo käyttää myyjiä keräämään käytettyjä öljyjä ja hävittämään ne asianmukaisesti. Pelkästään merkittävällä muutoksella kerättyjen käytettyjen öljyjen hankinnassa biodieselpolttoaineiden muuntamisyritykselle voi olla valtava vaikutus alan yleiseen kestävyyteen.
Vaikutus paikalliseen jätevesihuoltoon
Usein ihmiset heittävät käytetyn ruokaöljyn lavuaareihinsa. Tämä jatkuva hävittäminen johtaa usein öljyisiin tukkeisiin viemärijärjestelmässä. Monissa suurissa kaupungeissa tämä on valtava ongelma. On todettu, että näiden tukosten vuoksi putket toimivat usein 10%: lla koko tilastaan. Tämä on johtava syy putkien puhkeamiseen ja viemäritulviin kaduilla monilla alueilla. Kun kierrätät ruokaöljyä, säästät tahattomasti paikkakuntasi tästä jatkuvasta ongelmasta.

Tremblay Li

The author Tremblay Li