close
Teknologia

Edut markkina-analyysin tekemisestä patentoitavuushaun avulla

Patentoitavuus on tutkimus, jossa selvitetään, onko keksintö patentoitavissa. Se tarjoaa yksityiskohtaista tietoa kiinnostavista tekniikan alan patentoiduista keksinnöistä.

Jotta keksinnöstä tulisi patentti, sen tulee olla ainutlaatuinen ja uusi. Jos sen tekniikat vastaavat jotakin patentoitua tekniikkaa, IP-toimisto hylkää IP-hakemuksen. Varmista siis aina ennen hakemuksen jättämistä, että keksintösi on uusi, ja patentoitavuustutkimus auttaa sinua testaamaan IP ainutlaatuisuusstandardeja. Se tarjoaa myös luettelon patentoiduista teknologioista, jotka vastaavat osittain/täysin tekniikkaasi. Patentoitavuusanalyysin lähteinä voivat olla julkaistut patenttihakemukset, tutkimuspaperit, verkkolehdet, patenttikirjallisuus, asiakirjat, blogit, kirjat, IP-uutiset jne.

Patentoitavuushaku markkina-analyysin avulla

Jos teet markkina-analyysiä patentoitavuushaun avulla, saat paremman käsityksen olemassa olevista tuotteista, jotka toimivat teknologiasi kanssa identtisillä tekniikoilla, niiden toimivuudesta markkinoilla, aktiivisista toimijoista, markkinoiden vaatimuksista jne. Näiden tietojen avulla voit strategoida T&K-toimintaasi , keksiä hyödyllisiä, uusia teknologioita, hankkia arvokkaita patentteja ja ansaita paljon rahaa.

Markkina-analyysien tekeminen patentoitavuuden kanssa tarjoaa monia etuja, ja alla on lueteltu joitain tärkeimmistä:

Yksityiskohtaiset tiedot keksinnön uutuudesta ja patentoiduista teknologioista:

Et ole ainoa, joka ajattelee tätä ajatusta. Saattaa olla useita henkilöitä, joilla on vireillä tai julkaistu patenttihakemus. Yksityiskohtaiset raportit auttavat sinua selvittämään keksintösi ainutlaatuisuuden. Lisäksi saat tietoa yritystäsi kiinnostavista patentoiduista teknologioista ja niihin liittyvistä tuotteista.

Tietoon perustuvien liiketoimintapäätösten tekeminen:

Se auttaa tuntemaan keksintöjesi laajuuden ja mahdolliset esteet niiden kaupallistamiselle ennen IP-hakemusten jättämistä. Jos tilaat patentoitavuusanalyysin patenttihakemuksen jättämisen jälkeen, voit päättää, pitäisikö sinun jatkaa vireillä olevaa hakemustasi vai tehdä tutkimus- ja kehitystyötä tiettyjen muutosten tekemiseksi.

Säästää syytteeseenpanoaikaa ja kuluja:

Hakuraportit antavat syvällistä tietoa keksijöiden tekemästä tutkimuksesta ja kehityksestä alalla, johon teknologiasi kuuluu. Siten voit valita väitteitä, jotka saavat helposti tutkijan hyväksynnän ja myös kohdemarkkinoiden hyväksynnän. vähentää syytteeseen liittyviä kustannuksia ja aikaa.

Apua patentin laadinnassa:

Patentti- ja markkinaraportit ovat avuksi patentin laatijoille IP-hakemusten valmistelussa ja tulevaisuuden trendeihin sopivien ja IP-toimiston helposti hyväksyttävien vaatimusten valinnassa. Siten sekä toimistotyöt että hakuprosessin aika lyhenevät.

Tremblay Li

The author Tremblay Li