close
Koti

5 tapaa huijata ihmisiä maksamaan enemmän rahaa kodistasi

Kotisi arvo on vain niin paljon rahaa kuin joku on valmis maksamaan siitä. Ehkä se kuulostaa ilmeiseltä, mutta on silti tapoja, joilla voit huijata heitä antamaan sinulle enemmän rahaa, ja aiomme tarkastella niitä nyt.

Palkkaa ammattisuunnittelija

Kun myyt kotiasi, toivottavasti ansaitset paljon rahaa, joten älä pelkää käyttää rahaa ennen kuin kotisi myydään. Sinulla on aina mahdollisuus palkata ammattimainen suunnittelija, joka tulee sisään ja katsomaan ympärilleen ennen kuin tarjoaa sinulle hyviä vinkkejä. He ovat tehneet tämän tuhat kertaa ennen, mikä tarkoittaa, että he voivat nähdä asioita, joita et huomaa. Se on hyvin käytetty raha, jos ne voivat kasvattaa kotiisi arvoa yli muutamalla tuhannella dollarilla.

Kaunis mutta yksinkertainen puutarha

Kukaan ei aio kieltää, että valtava puutarha, joka on täynnä ihania kukkia, ei ole vaikuttava, mutta vain siksi, että puutarhasi näyttää maapallon paratiisilta, se ei tarkoita, että se tuo lisäarvoa kotiisi. Sillä voi olla päinvastainen vaikutus, koska jos ihmiset, jotka tulevat katsomaan kotiisi, eivät tiedä mitään puutarhanhoidosta, työt viivästyttävät heitä. Ei haittaa, jos puutarhasi näyttää kauniilta, mutta samalla sen pitäisi olla riittävän helppo suurimmalle osalle potentiaalisia ostajiasi ylläpitää.

Suuri vaatehuone

Pojat eivät välitä tästä, koska he heittäisivät mielellään kaikki vaatteensa lattialle, mutta heidän paremmat puoliskonsa arvostavat suurta vaatehuoneita, joissa he voivat pitää kaikki vaatteensa. Jos sinulla on valtava makuuhuone ja pieni kaappi tällä hetkellä, voit palkata jonkun tulemaan sisään ja laajentamaan sitä. Menen tätä reittiä vain, jos makuuhuoneesi on valtava, muuten se vaikuttaa negatiivisesti, jos makuuhuoneesi näyttää liian pieneltä.

Asenna uudet laitteet

Kukaan ei halua ostaa kotia, jos hänen on ostettava uusi keittiöväline heti muuton jälkeen. Suurin osa säästöistään on jo mennyt kohti asuntolainaa, joten heillä ei ole rahaa joka tapauksessa. Jos sinulla on vanhoja laitteita, kannattaa ehkä harkita niiden vaihtamista nyt, jos haluat myydä kotisi lähitulevaisuudessa. Saat silti hyvät hyödyt niistä ennen muuttoa, ja kotisi houkuttelee suurempaa potentiaalisten ostajien joukkoa.

Päivitä lattiasi

Jos kävelit kotiin ja se oli peitetty laminaattilattioilla ja vanhoilla matoilla, et olisi vaikuttunut siitä, eivätkä ihmiset, jotka tulevat katsomaan kotiisi. Jos sinulla olisi kivilaatta tai puulattia, sillä olisi valtava ero, koska molemmat vaihtoehdot näyttävät paljon houkuttelevammilta. Lattiat kattavat kodin kaikki alueet, joten nopea ja helppo tapa lisätä kotiisi arvoa on varmistaa, että lattiasi ovat ihmisiä.

Tremblay Li

The author Tremblay Li