close
Koti

4 parasta innovatiivista ideaa käytetyn ruokaöljyn hävittämiseksi tehokkaasti

Käytetyn ruokaöljyn hävittäminen voi olla nopeaa haittaa, jos et ole tietoinen siitä, miten prosessia jatketaan. Tässä on muutama innovatiivinen vinkki, joka auttaa sinua olemaan ympäristötietoisempi ja vastuullisempi kansalainen.
Mitä ei pitäisi tehdä
Ruokaöljyn hävittäminen pesuallassi voi johtaa öljyn kertymiseen putkiin ja lyhentää tilaa putkissa ja johtaa räjähdykseen pääjätevesijärjestelmässäsi.
Osta rasvanerotinmekanismi
Jos sinulla on runsaasti ruokaöljyä kodeissasi, voit sijoittaa innovatiivisiin mekanismeihin hävittämisongelman ratkaisemiseksi. Rasvanpoistomekanismissa on muovikotelo, joka toimii astiana. Astia sisältää lisäksi pussit, jotka on vuorattu kalvolla. Voit sulkea käytetyn ruokaöljyn näiden pussien avulla, ja kun astia on täytetty, voit hävittää sen.
Ota yhteys paikkakuntasi jätehuolto-osastoon
Paikallinen kiinteiden jätteiden hävittämisosasto voi kouluttaa sinut oikeisiin hävitysmenetelmiin. Ne auttavat myös ehdottamaan vaihtoehtoisia hävittämistapoja, jotta ympäristöjalkaa vähennetään entisestään.
Hävitä roskat
Voit sulkea käytetyn ruokaöljyn muovipusseihin ja pakastaa ne kiinteiksi ennen kuin heität ne roskiin. Toinen innovatiivinen menetelmä ruokaöljyn hävittämiseksi on sekoittaa öljy sahajauhoon, kissanhiekkaan tai saviin, sulkea ne pakettiin ja heittää paketti roskiin.
Ympäristöystävällinen lähestymistapa
Monet yhteisöt ovat nyt alkaneet lähestyä käytetyn ruokaöljyn kierrätystä biodieseliin. Voit auttaa edistämään tätä hävittämällä käytetty ruokaöljy säännöllisesti tällaisen teollisuuden keräyskeskuksiin. Voit etsiä verkosta lähimmän keräyskeskuksen tai riippumattoman keräilytoimittajan tällaisia ​​menetelmiä varten yhteisöösi.

Tremblay Li

The author Tremblay Li