close
Teknologia

4 hilpeää tietokonepeliä, jotka sopivat erinomaisesti asiakkaiden viihdyttämiseen

Tietokonepelejä on pidetty pitkään aikaan hyvin epäsopivana ja yksilöllisenä viihdemuotona. Tyypillisesti meillä on tapana pelata pelejä yksin, ja vaikka pelaisimme moninpelejä, se tapahtuu yleensä yhden tai kahden muun ihmisen kanssa. Tietysti on mahdollisuus pelata verkossa, mutta tämä näyttää melkein vielä vähemmän seuralliselta – melkein kuin keino olla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa ilman, että heidän tarvitsee todella nähdä heitä (puhumattakaan siitä, että olet todennäköisesti ampumassa tai lyö heitä joissakin muodossa tai toisessa, kun pelaat).
Mutta vaikka tietokonepelit eivät perinteisesti ole kuuluisia sosiaalisuudesta, tämä on jotain, joka muuttuu vähitellen ajan myötä. Tarjolla on yhä enemmän tietokonepelejä, jotka ovat luonteeltaan jonkin verran sosiaalisia, ja parhaissa niistä voidaan jopa pitää aitoja ” juhlapelivaihtoehtoja ”, kun ystävät tulevat illalliselle. He saattavat näyttää yllättyneiltä, ​​kun ehdotat tietokonepelin pelaamista ajan viettämiseksi, mutta voit olla varma, että kun aloitat pelaamisen, voit olla varma, että se johtaa hauskaan ja hauskaan juhliin.
Tässä on joitain suosituimpia pelejä tällaiseen käyttöön:
Mario Kart
Yksi ”alkuperäisistä” osapuolipeleistä on Mario Kart, puhutpa sitten alkuperäisestä, legendaarisesta Mario Kart 64: stä tai uudemmasta (ja erittäin kiitetystä) Mario Kart 8: sta. Kaikki nämä pelit haastavat sinut ja ryhmän Ystävät kilpailevat toisilleen värikkäillä radoilla, jotka ovat täynnä esteitä, jotka tuntuvat melkein kuin ajaisit teemapuiston läpi. Heitä aseet, joita voit käyttää toisiaan vastaan, ja erityisen ”reilu” pelattavuus, joka antaa kaikille yhtäläiset mahdollisuudet menestyä, ja sinulla on peli, jota kaikki voivat pelata. Myös hallintalaitteet ovat hyvin yksinkertaisia, joten useimmat ihmiset voivat saada sen kiinni.
Matoja
Worms on toinen vanhempi seurapeli, ja se on viihdyttänyt ihmisiä jo yli vuosikymmenen ajan. Lähtökohta on yksinkertainen: hallitset pieniä matoja vuorotellen yrittäen tappaa toisen joukkueen jäsenet. Sinulle annetaan käytettäväksi erilaisia ​​lajikkeita tai aseita, ja nämä vaihtelevat perusasennosta ehdottomasti naurettavaan (lampaiden heittäminen on itse asiassa yleinen tapa viedä vastustajia). Tämä peli on koukuttava, yksinkertainen ja usein hauska – kaikki hienon juhlapelin tunnusmerkit sitten!
Jälleen on paljon versioita, joista valita, mutta Worms Armageddon todennäköisesti edustaa sarjaa huipullaan.
Wii-urheilu
Nyt puhumme. Jos yllä luetellut pelit vaikuttavat hieman liian istuttavilta mielesi mukaan, voit aina osallistua johonkin liikeohjattuun pelaamiseen, kuten Nintendo Wii tai Kinect. Erityisesti Wii Sports tarjoaa sinulle erilaisia ​​juhlipelejä, jotka herättävät ihmisiä ja nauravat ja vaihtelevat esimerkiksi keilailusta aktiivisempiin vaihtoehtoihin, kuten sulkapallo. Mikä tahansa näistä voi olla hieno nauru ja hyvä tapa polttaa kaloreita samanaikaisesti – varmista, että jätät vähän aikaa illalliselle mennäksesi alas!
Juhlasovellukset
Älä myöskään unohda, että siellä on todella paljon pelejä, jotka kirjaimellisesti jäljittelevät jo klassisia seurapelejä, erityisesti mobiililaitteissa. Tällä tavalla sinulla on pääsy melkein mihin tahansa lautapeliin tai juhlapeliin, joka ei koskaan vaadi rekvisiittaa. Voit pelata esimerkiksi pullon pyörittämistä, totuutta tai uskallusta, Ludoa, shakkia tai osallistua mihin tahansa määrään tietokilpailuja älypuhelimen kautta. Vielä parempi, monet näistä peleistä ovat täysin ilmaisia, joten jos olet juuttunut johonkin tekemiseen seuraavassa juhlassasi, tämä on loistava paikka katsoa!
Ja jos haluat tehdä juhlasta vieläkin jännittävämmän, voit aina yrittää ryöstää <a href=”http://www.rosehillwinecellars.com”> viinikellareita </a> ja muuttaa pelit juomapeleiksi!

Tremblay Li

The author Tremblay Li